Twoje konto Wyloguj się
Kalendarz studenta: Brak wydarzeń na dziś
Polecamy: Jak nauczyć się ustawy w 24 godziny
Wyszukiwana fraza:

haccp

Archiwum wyszukiwanych fraz prawnych Znaleziono 11 publikacji spełniających kryteria wyszukiwania.

Wzorcowa dokumentacja HACCP. Hurtownia ogólnospożywcza.

i utrzymywać procedury zgodne z zasadami systemu HACCP, a także przechowywać i archiwizować dokumentację potwierdzającą wdrażanie systemu. Podany w Dokumentacji przykład uwzględnia obrót artykułami ogólnospożywczymi, gdzie zakład dysponuje

Słowa kluczowe: „Rodziny na swoim”, a, A+++, analiza
Kategoria: Różne
Data utworzenia: 1 maja 2011

WZORCOWA DOKUMENTACJA HACCP SKLEP SPOŻYWCZY

Słowa kluczowe: A+++, Cyfra+, dokument handlowy, dokument
Data utworzenia: 1 maja 2011

WZORCOWA DOKUMENTACJA HACCP GASTRONOMIA DAC 043

Słowa kluczowe: A+++, Cyfra+, dokument handlowy, dokument
Data utworzenia: 1 maja 2011

Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Gastronomia

dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, kierujący zakładem ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP. Autorka specjalista Państwowej Inspekcji Sanitarnej do spraw nadzoru nad żywnością w sposób przystępny, na podstawie

Słowa kluczowe: „Rodziny na swoim”, a, A+++, analiza
Kategoria: Różne
Data utworzenia: 15 lutego 2013

Nowe prawo żywnościowe Unii Europejskiej a systemy GMP, GHP, HACCP

przedsiębiorcę oraz urzędową kontrolę żywności i są nadrzędne wobec przepisów krajowych, które mogłyby być z niezgodne z ich zapisami. Rozporządzenia te odnoszą się zarówno do zagadnień dotyczących GMP, GHP, HACCP, ale również regulują sposób prowadzenia

Słowa kluczowe: „Rodziny na swoim”, a, A+++, Cyfra+
Data utworzenia: 1 maja 2011

Pomiary w HACCP - praktyczne wskazówki i przyrządy pomiarowe

Monitorowanie, którego celem jest sprawdzenie czy właściwości produktu lub parametry procesu w krytycznych punktach kontroli HACCP są zgodne z przyjętymi wartościami, jest podstawą funkcjonowania systemu HACCP w każdym zakładzie przemysłu

Słowa kluczowe: „Rodziny na swoim”, a, A+++, Cyfra+
Data utworzenia: 1 maja 2011

Praktyczne wdrażanie systemu HACCP W zakładach żywienia zbiorowego

Od 1 maja 2004 r. każdy zakład żywienia zbiorowego ma obowiązek wdrożenia zasad HACCP. Dobrze opracowane i wdrożone systemy GMP, GHP i HACCP zwiększają pewność, że dołożono wszelkich starań, aby oferowana żywność spełniała oczekiwania klientów i

Słowa kluczowe: „Rodziny na swoim”, a, A+++, Cyfra+
Kategoria: Prawo
Data utworzenia: 25 sierpnia 2011

Jak prowadzić działalność gospodarczą Aspekty prawne

nielicznych na rynku, podejmuje również ważny problem uregulowań dotyczących zawieszenia i zakończenia działalności gospodarczej oraz wymagań w zakresie oznakowania CE i systemu HACCP. Na końcu książki zamieszczono słowniczek pojęć, wykaz aktów prawnych oraz

Słowa kluczowe: „Rodziny na swoim”, a, A+++, bank
Kategoria: Finanse
Data utworzenia: 2 maja 2011
« Poprzednia 1  |  2 Następna »
® 2008 - 2018 SerwisPrawa.pl sp. z o.o. Korzystanie z portalu oznacza akceptację regulaminu.